Efkes nei domeinnammen strune

Het gaat er niet om wat je zoekt, maar om wat je vindt. De mooiste dingen vind je door ernaar te struinen. En op z’n Fries efkes strune kan naar alles, óók domeinnamen dus.

Voor de Friese domeinextensie .frl bedacht ik een campagneconcept om de verkoop van premium domeinnamen te stimuleren. En ik schreef alle teksten.

Strune.frl pay-off

Mensen struinen graag. Bijvoorbeeld naar huizen op Funda of mooie spullen op één van de vele Friese rommelmarkten op de vroege zaterdagochtend. En waarom zou je ook niet naar Friese domeinnamen struinen? Wedden dat je tegen tientallen mooie aan loopt!

Vaak zijn het korte namen en woorden waar vaak naar gezocht wordt. Waardevolle domeinnamen voor jou, Friesland en de rest van de wereld dus.

Adverteren en campagnewebsite

Adverteren op plekken waar mensen struinen, dat was het idee. Bijvoorbeeld in het winkelcentrum met een abri of online met banners op Marktplaats.nl. Vervolgens loop je op de campagnewebsite met behulp van aansprekende categorieën of een prijsfilter tegen de mooiste domeinnamen aan.

Strune.frl poster
Strune.frl website

In samenwerking met BW H Ontwerpers zijn verschillende visuele uitingen en de campagnewebsite ontwikkeld.

Aftrap campagne

De aftrap van de campagne werd op de grootste rommelmarkt van Noord Nederland gedaan. Zo lieten we zien dat efkes strune óók naar Friese domeinnamen kan.

Advertentie